(: Tuli semmoinen olo että pitää kirjoittaa kun edes joku näitä ihan oikeasti kuulemma lukee :)

Ahdistus meni ohi. Hyvä niin. Nyt on kesä ja aurinko. Paitsi tänään ei ainakaan tuota toista, mutta on se siellä pilvien takana kumminkin. Mukavaa olla taas oma itsensä. Olennaisesti olon parantamisessa auttoivat kerrassaan mahtavan ihanat ystävät jotka eivät antaneet jäädä kotiin möllöttämään; terassikausi on avattu ja tajuntaa laajennettu myös uusavuttomien kokkikoulussa. Bikineissäkin on palloiltu; iho ei ole enää ihan kalmankalpea, eikä onneksi punainenkaan, näköjään se lapsille tarkoitettu suojakerroin on miun kalkkilaivan kapteeni-iholle sovelias. Kesäkesäkesä.

Energisyys tuli kieltämättä tarpeeseen, työt alkaa kuulemma maanantaina. Hyvähyvähyvä, tosin viikonloppu pitää juoksennella järjestyksenvalvojana humalaisten perässä pitkin ja poikin peltoja ja unet tulee varmasti jäämään aika olemattomiksi, saattaapi olla että on sitten vähän väsy kun pitäisi keskittyä tärkeämpiin duuneihin. Ei mahda mitään, luulisin että on isommasta vastuusta huolimatta suhteellisen hauska keikka. Helluntaikin vielä, voi olla että miesten perässä tulee juostua muutenkin kuin järkkärin ominaisuudessa.

Nyt mie menen tekemään jotain reipasta. Toisaalta eilen yritettiin opetella sitäkin ettei tarvitse tehdä yhtikäs mitään jos ei hotsita. Sekään ei kuullosta mitenkään huonolta vaihtoehdolta.

"I hate housework. You make the beds, you wash the dishes and six months later you have to start all over again." -Joan Rivers-

Nyt soi: Martti Vainaa& Sallitut aineet: Pelimies