(eilinen ilta meni Studio julmahuvin parissa kokonaan)

Niin, lukemiset sitten unohtui aika iloisesti kun tuli hauskempaa ajanvietettä. Sai nauraa ihan vedet silmissä koko ajan.

Mutta nyt tänä aamuna olen oikeasti ollutkin aika reipas. Tosin vähän väärällä tavalla, sisustuksellisiin juttuihin on mennyt energia. Mutta nyt miun makkarissa on über-siisti ralliruutu-boordi. Tuijottelen sitä ihan haltioissani. Kun sen seinän alaosa on vihreä ja yläosa vaaleankeltainen, niin se siinä välissä kokonaisvaikutelma on kerrassaan rock. Ui, kun tykkään.

Reseptin uusiminenkin meni ihan vaan verenpaineen mittauksella, hoitaja olikin ihan asiallinen ja lisäksi vaikuttunut siitä miten normaaleissa lukemissa se oli vaikka oma puhelimeni rupesi soimaan mittauksen aikana, samoin sen hoitajan, ja mie vielä heiluin minne sattuu. Se puoli minuuttia paikoillaankin on näköjään ihan liikaa.

Hakemuksen kirjoittamisen siirrän suosiolla huomiseen, sain sentään jo lähetettyä yhden toisen olennaisen spostin, johan siinäkin on yhdelle päivälle. Ei pidä rasittaa itseään liikaa. Totta kai mie olen tosi tehokas ja noheva, mitä korostanen siinä hakemuksessakin, mutta ymmärrän myös olla ottamatta turhaa stressiä, koska se on nyt aivan sama teenkö sen tänään vai huomenna. Ja huomiselle ei ole muuten mitään ohjelmaa. Tänään kuitenkin luen. Reippaana. Ja siivoan vielä.

Tästä tulee hyvä päivä. Ilmassa tuoksuu jo ihan selvästi kevät. Tänään voisinkin mennä reippailemaan, eikä inhottaisi yhtään.

Kamoon everybody, let's tuusi muusi!

Nyt soi:Martti Servo&Napander: Sydämen amiraali